Over de Gezonde Kok

De Gezonde Kok is een leuke website vol gezonde gerechten, dranken en tussendoortjes. Bijna alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en zonder e-nummers. Een website voor iedereen die gezond en lekker wil eten.

Gezonde recepten voor iedereen

Eten met een voedselintolerantie of allergie hoeft niet moeilijk te zijn! Een glutenvrij of lactosevrij dieet biedt nog steeds heel veel mogelijkheden. De Gezonde Kok laat zien hoe je snel een lekkere, volwaardige maaltijd op tafel zet.
Onze recepten zijn ook geschikt voor mensen zonder dieet die gewoon gezonder willen eten. We koken bovendien bijna altijd met een klein budget. Naast de recepten vind je in de blog informatie over gezonde voeding, nieuwe producten en leuke tips.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Volg ons dan op Facebook, PinterestTwitter, Instagram of Bloglovin.

Zakelijk

De Gezonde Kok is gestart in augustus 2013 en heeft inmiddels ruim 20.000 unieke bezoekers per maand. Ook in de social media weten mensen ons steeds vaker te vinden.

  • Facebook: 3800+
  • Twitter: 700+
  • Pinterest: 700+
  • Instagram: 350+

Adverteren op onze website is mogelijk tegen aantrekkelijke tarieven. Ook reviews en winacties behoren tot de mogelijkheden. Advertenties en producten dienen zoveel mogelijk te passen bij de visie van de Gezonde Kok, namelijk gezond eten voor iedereen. Belangstelling? Laat het ons weten via het contactformulier en wij spreken de mogelijkheden graag met u door.

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!

Gezonde Kookboeken