Voedingsadvies op maat. Gezonder eten met de Gezonde Kok!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Bij veel mensen staat gezonder eten op het lijstje met goede voornemens. Ben jij zo iemand en lukt het je steeds niet om je eetpatroon echt te veranderen? Maak dan gebruik van het advies dat ik persoonlijk voor jou opstel.

Persoonlijk voedingsadvies van de Gezonde Kok

Meer groenten, meer fruit, minder vlees, minder vet, minder suiker.... Je weet wel wat je wil, maar niet hoe je het voor elkaar krijgt. Een kast vol gezonde kookboeken en toch verval je steeds weer in een makkelijke hap met ongezonde ingrediënten. Ik weet zeker dat het ook jou kan lukken om gezonder te gaan eten. Bijvoorbeeld door extra groenten in een gerecht te verwerken, vlees te vervangen door een makkelijke bonenburger of paddestoelen en te kiezen voor gezondere snacks. Ik heb hier al meer dan twintig jaar ervaring mee en kan je goede tips geven op basis van een eetdagboek dat jij invult. De tips die ik je geef zullen makkelijk en praktisch zijn en geschikt voor het hele gezin. Bovendien houd ik rekening met jouw specifieke wensen en zijn mijn voedingsadviezen ook geschikt voor een kleinere portemonnee.

Iedereen kan gezond eten!

Hoe werkt het:

  • Stuur een e-mail naar het e-mailadres van de Gezonde Kok (info @ degezondekok.nl) waarin je aangeeft dat je belangstelling hebt voor een voedingsadvies. Vermeld je naam en adres in de e-mail.
  • Vervolgens ontvang je van mij per e-mail een factuur en een aantal vragen over je voedingsgewoontes, problemen en wensen. Tevens stuur ik je een digitaal bestand waarin je vijf dagen lang bijhoudt wat je eet en drinkt.
  • De kosten voor het advies bedragen € 24,95 incl. BTW. Je ontvangt je advies uitsluitend na betaling van de factuur, er kan niet achteraf betaald worden.
  • Nadat ik je antwoorden op de vragen en het ingevulde eetdagboek heb ontvangen ga ik voor jou aan de slag met een persoonlijk advies. Je ontvangt dit binnen een week.
  • In het advies geef ik feedback op jouw eetdagboek, o.a. met tips voor aanvulling en vervanging met gezonde producten. Je ontvangt ook links naar recepten die voor jou gegeschikt zijn en praktische adviezen die je verder kunnen helpen om gezonder te eten.
  • Na ontvangst van het advies mag je hier eenmalig vragen over stellen, daarna is het traject automatisch beëindigd.

Zo lekker kan gezond eten zijn!

glutenvrije tacohoorntjes klein

Disclaimer

De Gezonde Kok is geen gediplomeerd diëtist of voedingsdeskundige. Alle adviezen zijn gebaseerd op persoonlijke kennis en ervaring en kunnen niet beschouwd worden als vervanging van advies van een diëtist of medicus. Bij medische klachten moet altijd contact gezocht worden met een arts. De Gezonde Kok kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele gevolgen van aanpassingen van voeding en eetpatroon naar aanleiding van het advies.

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!

Oud & Nieuws 2018

Favoriete kookboeken